Anke Koster - Coaching, Training, Interim en Personal Branding

Loopbaan Coaching

Veel medewerkers lopen met werkgereleateerde vragen rond: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik? De huidige arbeidsmarkt is enorm in beweging en dwingt je meer dan ooit met bezig zijn met je eigen mobiliteit. Bij loopbaancoaching komen diverse vragen aan bod.

Tijdens de coaching formuleren we een helder doel waar je naar toe kunt werken. En vanzelfsprekend ook een traject om de baan die je wilt te bemachtigen.

Outplacement Coaching

Bij outplacement is het doel het vinden van een nieuwe baan. Een persoonlijk intakegesprek met een coach is de start. Tijdens dit gesprek geeft de coach informatie en uitleg over de opzet en opbouw van het traject. Jouw inzet, motivatie en zelfwerkzaamheid worden besproken. Na een eerste inventarisatie van je kwaliteiten, kennis en vaardigheden onderzoek je samen welke concrete toekomstmogelijkheden er zijn en welke wensen je hebt.

Lees meer...

Executive Coaching

Als leidinggevende loop je tegen diverse vragen aan. Hoe geef ik leiding? Hoe kan ik zo effectief mogelijk zijn? Deze vorm van oaching helpt bij het verkrijgen van inzicht in je eigen gedrag als leidinggevende. Bij deze coaching staat jouw gedrag centraal. 

Team Coaching

Bij deze vorm van coaching kijken we naar naar de onderlinge samenwerking en interacties . De coach kijkt naar collectieve patronen in het gedrag binnen het team en maakt deze bespreekbaar. Hierdoor zal de effectiviteit van een team vergroten.

Life Coaching

Naast bovengenoemde vormen van specifieke coaching zijn er natuurlijk ook zaken die ook aandacht behoeven maar niet behoren tot bovengenoemde coaching. Levensvragen kun je ze noemen of zaken waar je gewoon is uitgebreid bij stil wilt staan.

Lees meer...

Personal branding

Personal branding is een begrip dat rond 1997 is opgekomen. Het woord Branding is afkomstig uit het brandmerken van vee, het doel was natuurlijk onderscheid te maken en herkenbaarheid te creëren: Deze is van mij! Afblijven!

De term corporate branding werd vooral gehanteerd in het bedrijfsleven, logo’s werden ontworpen met als doel herkenbaarheid en consistentie voor de consument en het oproepen van een associatie en positieve gevoelens.

Lees meer...

Social Media

Vaak word aan mij gevraagd: “hoe weet ik nu wat ik echt wil?” Een eenduidig antwoord is dan niet te geven. Afhankelijk van jouw vraag zijn er verschillende manieren om dit helder te krijgen. 

De volgende stap is vaststellen op welke manier jij je onderscheidt van andere professionals die dezelfde werkzaamheden aanbieden. Hierbij ga je vaststellen wat jou uniek en onderscheidend maakt. Dat kunnen jouw vaardigheden zijn maar ook jou karakter, jouw temperament speelt hierbij een grote rol. Aan de hand van vragenlijsten kun je dit goed in kaart brengen.

Lees meer...

Starter Personal branding en Linkenln


linkedin-logoLinkedIn Basis is een training om je wegwijs te maken binnen de belangrijkste mogelijkheden van LinkedIn.

De training geeft concrete adviezen om LinkedIn effectief te leren gebruiken en jezelf zo goed mogelijk te profileren.
Met de inzet van Personal Branding ga je een professioneel profiel maken op Linkedln. Ook wordt veel aandacht besteed aan het opbouwen en onderhouden van een zakelijk netwerk.

Lees meer over de training of schrijf je direct in.

Lees meer...

Smarter (Medior) Personal branding en LinkedIn

linkedin-logoDit is een verdieping van de basis training LinkedIn. De training start met een korte social media update en het belang van Personal Branding.

In de training ga je dieper in op de functionaliteiten en mogelijkheden van LinkedIn om je professionele doelstellingen beter te bereiken. Daarnaast optimaliseer je je profiel door gebruik te maken van verschillende Google tools. Je bent zo nog beter in staat om je Personal Brand vorm te geven en hiermee je netwerk uit te breiden.

Lees meer over de training of schrijf je direct in.

Lees meer...

Training Personal branding met Twitter

twitter-logoTwitter is een sociale netwerksite. Het doel van Twitter is het opbouwen van een netwerk en uitwisselen van informatie.

In deze training wordt de inzet van Twitter als Personal branding tool toegelicht. Hoe zet je Twitter in om je van andere professionals te onderscheiden? Of om je eigen netwerk te vergroten en te zoeken naar relevante (vak)informatie.
Lees meer over de training of schrijf je direct in.

Lees meer...

Trainingen persoonlijke ontwikkeling

Naast de diverse social media gerelateerde trainingen voor personal branding, bieden wij ook een aantal trainingen ten behoeve van persoonlijke ontwikkeling:
  • Conflictmanagement 
  • NLP
  • Presentatievaardigheden
  • Sollicatietraining
Neem contact op voor meer informatie hierover.

HR Interim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.

Lees meer...

Interim Trainer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.

Lees meer...

Sitemap

  • Temperament Plus
  • Coaching
  • Personal Branding
  • Training
  • Interim

Contact

Temperament Plus - Anke Koster

info @ temperamentplus.nl

06 - 13 56 06 96

 Anke Koster op LinkedIn