Anke Koster - Coaching, Training, Interim en Personal Branding

Coaching

Wat is het eigenlijk? Een bekende definitie van coaching is die van Whitmore uit 2002. Volgens hem is de essentie van coaching "het vrijmaken van iemands potentieel om zijn prestaties te maximaliseren". 

Temperamentplus maakt onderscheid in soorten coaching. Afhankelijk van jouw vraag zetten we een passende coach in. De kennismaking is altijd gratis en is bedoeld om de klik tussen jouw en de coach vast te stellen. In dit gesprek wordt ook besproken wat het traject is en wat de kosten zijn. Gemiddeld neemt een traject 5 a 7 afspraken. Telefonisch kun je informatie over kosten en het eventuele traject  opvragen.

Loopbaan Coaching

Veel medewerkers lopen met werkgereleateerde vragen rond: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik? De huidige arbeidsmarkt is enorm in beweging en dwingt je meer dan ooit met bezig zijn met je eigen mobiliteit. Bij loopbaancoaching komen diverse vragen aan bod.

Tijdens de coaching formuleren we een helder doel waar je naar toe kunt werken. En vanzelfsprekend ook een traject om de baan die je wilt te bemachtigen.

Outplacement Coaching

Bij outplacement is het doel het vinden van een nieuwe baan. Een persoonlijk intakegesprek met een coach is de start. Tijdens dit gesprek geeft de coach informatie en uitleg over de opzet en opbouw van het traject. Jouw inzet, motivatie en zelfwerkzaamheid worden besproken. Na een eerste inventarisatie van je kwaliteiten, kennis en vaardigheden onderzoek je samen welke concrete toekomstmogelijkheden er zijn en welke wensen je hebt.

Lees meer...

Executive Coaching

Als leidinggevende loop je tegen diverse vragen aan. Hoe geef ik leiding? Hoe kan ik zo effectief mogelijk zijn? Deze vorm van oaching helpt bij het verkrijgen van inzicht in je eigen gedrag als leidinggevende. Bij deze coaching staat jouw gedrag centraal. 

Team Coaching

Bij deze vorm van coaching kijken we naar naar de onderlinge samenwerking en interacties . De coach kijkt naar collectieve patronen in het gedrag binnen het team en maakt deze bespreekbaar. Hierdoor zal de effectiviteit van een team vergroten.

Life Coaching

Naast bovengenoemde vormen van specifieke coaching zijn er natuurlijk ook zaken die ook aandacht behoeven maar niet behoren tot bovengenoemde coaching. Levensvragen kun je ze noemen of zaken waar je gewoon is uitgebreid bij stil wilt staan.

Lees meer...

Contact

 

Temperament Plus - Anke Koster

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 - 13 56 06 96


All rights reserved. (c) 2014

 linkedin-icon-square  twitter-icon-square  google-plus-icon 2013