Anke Koster - Coaching, Training, Interim en Personal Branding

Personal Branding

Personal Branding is het ontdekken, zichtbaar maken en versterken van je talenten en onderscheidende waarde om meer energie, plezier en succes in je werk te realiseren.

Personal branding

Personal branding is een begrip dat rond 1997 is opgekomen. Het woord Branding is afkomstig uit het brandmerken van vee, het doel was natuurlijk onderscheid te maken en herkenbaarheid te creëren: Deze is van mij! Afblijven!

De term corporate branding werd vooral gehanteerd in het bedrijfsleven, logo’s werden ontworpen met als doel herkenbaarheid en consistentie voor de consument en het oproepen van een associatie en positieve gevoelens.

Lees meer...

Social Media

Vaak word aan mij gevraagd: “hoe weet ik nu wat ik echt wil?” Een eenduidig antwoord is dan niet te geven. Afhankelijk van jouw vraag zijn er verschillende manieren om dit helder te krijgen. 

De volgende stap is vaststellen op welke manier jij je onderscheidt van andere professionals die dezelfde werkzaamheden aanbieden. Hierbij ga je vaststellen wat jou uniek en onderscheidend maakt. Dat kunnen jouw vaardigheden zijn maar ook jou karakter, jouw temperament speelt hierbij een grote rol. Aan de hand van vragenlijsten kun je dit goed in kaart brengen.

Lees meer...

Sitemap

  • Temperament Plus
  • Coaching
  • Personal Branding
  • Training
  • Interim

Contact

Temperament Plus - Anke Koster

info @ temperamentplus.nl

06 - 13 56 06 96

 Anke Koster op LinkedIn