Anke Koster - Coaching, Training, Interim en Personal Branding

Personal branding

Personal branding is een begrip dat rond 1997 is opgekomen. Het woord Branding is afkomstig uit het brandmerken van vee, het doel was natuurlijk onderscheid te maken en herkenbaarheid te creëren: Deze is van mij! Afblijven!

De term corporate branding werd vooral gehanteerd in het bedrijfsleven, logo’s werden ontworpen met als doel herkenbaarheid en consistentie voor de consument en het oproepen van een associatie en positieve gevoelens.  

Door een sterk veranderende arbeidsmarkt gekenmerkt door o.a. flexibilisering, kortstondige dienstverbanden en zzp’ers is het voor individuele werknemers en zelfstandige professionals ook heel erg belangrijk geworden om je goed en herkenbaar te onderscheiden. Op die manier word je gevraagd voor de opdrachten die je graag wilt doen.

Personal branding begint met het vaststellen van het werk dat je heel erg graag wilt doen, Steven Jobs heeft dat mooi omschreven:”  'The only way to do great work is to love what you do. If you haven't found it yet, keep looking. Don't settle.' 

Sitemap

  • Temperament Plus
  • Coaching
  • Personal Branding
  • Training
  • Interim

Contact

Temperament Plus - Anke Koster

info @ temperamentplus.nl

06 - 13 56 06 96

 Anke Koster op LinkedIn