Anke Koster - Coaching, Training, Interim en Personal Branding

Referenties

Roseanne Aukes, Antropoloog Kwalitatief Onderzoeker bij FNV, Workshop solliciteren met Linkedin

Anke is een professional die je gelijk op je gemak stelt tijdens de workshop.  Ze heeft duidelijk voor ogen waar ze met de workshop naar toe wilt, maar is tegelijkertijd niet bang om mensen aan het woord te laten. In haar workshop gebruikt ze de LinkedIn pagina’s en verhalen van de deelnemers om LinkedIn uit te leggen. De deelnemers worden hierdoor echt betrokken bij de workshop. Tijdens de workshop heb ik veel geleerd over LinkedIn. Ik heb geleerd hoe belangrijk trefwoorden zijn, maar ook waar ‘verborgen’ knopjes zitten die eigenlijk heel handig zijn. Toen de klok aangaf dat de tijd om was, vond denk ik iedere deelnemer dat jammer. Ik ben blij dat ik naar de workshop van Anke ben gegaan, LinkedIn heeft nu minder geheimen voor mij.

Roseanne Aukes, Antropoloog bij FNV

Heleen Goet, HR Businesspartner ABN AMRO, Coachingtraject

Anke heeft voor mij een wezenlijke rol gespeeld in het realiseren van een carrièreswitch en het concreet vinden van een nieuwe baan. Anke heeft mij met jobclub training, social media en personal branding geholpen een volgende stap te zetten.

Anke is scherp, ziet direct welke ontwikkeling nodig is en verbindt daar ook de juiste acties aan. Anke kijkt vooruit en onderkent relevante trends en neemt daar ook actie op. Daarnaast kan ik ook erg lachen met Anke, niet geheel onbelangrijk!

Heleen Goet, HR Businesspartner bij ABN AMRO


Hansje van Etten, Eindredacteur bij NPO Doc, Solliciteren met LinkedIn

Met veel plezier heb ik een training Linkedin gevolgd bij Anke Koster.  Helder en compact gaf ze een uiteenzetting van de do’s and don’ts op  Linkedin en hoe je je eigen vindbaarheid kunt vergroten door middel van  personal branding. Ze attendeerde de cursisten erop dat het Linkedin  netwerk juist voor zelfstandige professionals veel mogelijkheden biedt. Ook  na afloop van de training was Anke nog behulpzaam met tips.

Hansje van Etten, Eindredacteur bij NPO Doc

Peter Broumels, Management Consultant IT bij KPN, Personal Branding

De training Smarter Personal Branding en Linkedin heb ik als heel bijzonder ervaren. Enerzijds was ik niet op de hoogte over het enorm gebruik van de verschillende social media, anderzijds was de combinatie met je persoonlijke presentatie op social media en je zelf persoonlijk presenteren erg goed en zinvol.

Peter Broumels, Management Consultant IT bij KPN

Guy Klaassen, Student Humanistiek, Training LinkedIn Medior

Anke is een trainer die naast de informatie op duidelijke manier overbrengen, ook aandacht heeft voor de individuele deelnemers. Zo combineert ze klassikale bespreking en opdrachten op een prettige manier met elkaar waardoor er op elk vlak mogelijkheid is tot persoonlijk contact. Zo is ze niet alleen een trainer maar ook een coach.

Guy Klaassen, student Humanistiek Utrecht heeft een training Linkedln Medior gevolgd 

Piet Duindam, Process Consultant, Coachingtraject

Anke is een gepassioneerde professional. MBTI, Personal Branding, Duurzame Inzetbaarheid en Social Media heeft zij op een vloeiende en vanzelfsprekende wijze geïntegreerd in onze gesprekken in het kader van mijn specifieke coachingsvragen. De coachingsgesprekken waren intensief, stimulerend en effectief tegelijk, waarbij de tijd voorbij vloog maar toch telkens weer zeer efficiënt was benut.

Er was ruimte voor een lach en vertrouwen voor een traan. Het coachingstraject neem ik mee in mijn rugzak als een zeer waardevolle ervaring.


Piet Duindam, Process Consultant, heeft een coachingstraject gedaan

Sitemap

  • Temperament Plus
  • Coaching
  • Personal Branding
  • Training
  • Interim

Contact

Temperament Plus - Anke Koster

info @ temperamentplus.nl

06 - 13 56 06 96

 Anke Koster op LinkedIn