Anke Koster - Coaching, Training, Interim en Personal Branding

Temperament Plus

Over Anke Koster

Mijn naam is Anke Koster. Ik heb Temperamentplus in 2009 opgericht. Ik heb een bedrijfskundige achtergrond (gestudeerd in Groningen) en heb veel ervaring opgedaan in het begeleiden en coachen van zowel individuele werknemers als teams.

Ik ben zowel recruiter, talentmanager, loopbaanbegeleider als mobiliteitsadviseur geweest. Daarnaast heb ik de rol van HR Business Partner vervuld. De rode draad in mijn werkervaring is samen met de manager of medewerkers het aanwezige talent zichtbaar te maken en/of nog verder te ontwikkelen. Mijn doel is iemand of een team optimaal te laten functioneren en gebruik te maken van alle talenten.

Sinds 2009 ben ik gegrepen door het belang van Personal Branding en Social Media in relatie tot Talentmanagement. Al mijn opgedane ervaring komt hierbij samen. Social media is een voortreffelijk middel om je talent maximaal te laten zien en op die manier door je netwerk gevraagd te worden voor de rollen die jij ambieert. Hierbij laat ik je graag zien welke mogelijkheden Linkedln, Twitter etc. hierbij kunnen bieden. Ook ben ik geboeid door het belang van Social Media en Employer Branding.

Vind je talent in je Temperament!

Enthousiasme, oprechtheid, inzet en vertrouwen zijn woorden die mij kenmerken. Jouw verbinden met je talent is en de zichtbaarheid hiervan vergroten via Personal Branding wat ik graag doe.

Bij genoemde trajecten maak ik van verschillende methodes gebruik: zowel één-op-één coaching, training en/of teambuilding, afhankelijk van de vraag. De website geeft hierover meer informatie.

In de afgelopen jaren ben ik afhankelijk van de klantvraag gaan samenwerken met een aantal trainers/coaches of andere bedrijven, op mijn website zijn deze professionals te vinden onder Partners. Afhankelijk van jouw vraag komen wij met een passend antwoord.

Vind je talent in je Temperament! We helpen je graag.

Sitemap

  • Temperament Plus
  • Coaching
  • Personal Branding
  • Training
  • Interim

Contact

Temperament Plus - Anke Koster

info @ temperamentplus.nl

06 - 13 56 06 96

 Anke Koster op LinkedIn